karbantartás

Aki a Lauingenben gyártott fokozatmentes traktorok közül vásárol, az az üzemanyag-fogyasztás költségét visszakapja a vételárban.
Az Ideal sorozatával az AGCO visszatér Európába a rotoros kombájnok szegmensébe — és globálisan is új piaci részesedést szeretne kiharcolni.
Most lehetőségünk nyílt arra, hogy a szántóföldi munkák során a háromféle X8 típusú traktor közül a csúcsmodellt alaposabban megismerjük.
Éld át igazából! — Legyél Te is mezőgépész versenyének célja a fiatal szakemberek megmérettetése volt Hódmezővásárhelyen.
A John Deere nemrégiben egy nagyobb műszaki frissítést hajtott végre a T-sorozatán
Berlinbe várta 26 ország több mint 100 újságíróját a Krone, hogy bemutathassa legújabb fejlesztéseit, itt a legizgalmasabbakat láthatják.
A Németország és Hollandia határvidékén elterülő Dollart‑régió a mezőgazdaság szempontjából egészen különlegesnek számít.
Nemcsak a sekély tarlóhántásra, hanem magágykészítésre is alkalmas a legnagyobb Rebell classic T modell a Köckerling termékkínálatából.
Az elmúlt években számos technológiai újítás jelent meg a silózók területén
A sávműveléses Strip Till technológia és a tartós hatású műtrágyázás iránt egyre nagyobb az érdeklődés Németországban
Az elektromos hajtóművek már évek óta vitatott témának számítanak a mezőgazdaságban
Bár a gumihevederes traktorok üzemeltetési költsége magasabb, mint a kerekes traktoroké, azonban a hegyoldalakkal szabdalt régiókban nincsen versenytársuk
Az 1042 Vario modellel a Fendt többek között az eddigi 939 Vario-tulajdonosokat is megcélozza.
A Valtra T-sorozatát négy generáción keresztül, néhány frissítéssel lépésről lépésre a legmodernebb szintre hozták.
A John Deere tág határok között kínálja a 6-os számot viselő középkategóriás erőgépeit, amely sorozatba egyaránt beletartozik a MidSpec 6M és a darabszámot tekintve favorit 6R.
A mai korszerű erőgépeket nagyteljesítményű klímaberendezésekkel látják el a gyártó szakemberei. Ezek a berendezések extrém körülmények között is biztosítják a beállított hőmérsékletet. A tavasz [...]
Az indítóakkumulátornak ápolásra van szüksége ahhoz, hogy a traktort még a kemény fagyokban is biztosan beindítsa. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segíthetnek az energiatároló [...]
Mindig is elkerülhetetlen volt, hogy a szezon után gépeinket hosszabb-rövidebb időre kényszerpihenőre küldjük. Fontos azonban, hogy ezek a nagy értékű berendezések megfelelő módon legyenek [...]