Technika

Az elmúlt években számos technológiai újítás jelent meg a silózók területén
Az eszköz működését összegezve, valós időben, pillanatnyi igény alapján végezhetünk tápanyag-, szárszilárdító- és regulátorkijuttatást.
A Vädestad CrossCutter Disc a különböző termőhelyi feltételekhez illeszkedő, hatékony talajművelés számos lehetőségét rejti magában. A CrossCutter...
A dizájn mellett nagyobb hangsúly tevődik az élettartamra.
Case IH Puma 185-ös cukornádszalmát báláz egy szögletes bálázóval, a vezetőt csak egy napellenző védi.
Függetlenül attól, hogy a napi munkáról, vagy nagyüzemi szántóföldi művelésről van-e szó – a munka megkönnyítése az elsődleges cél.
A megfelelő adapterekkel kiegészítve a sorközművelőnket a műtrágya célzott kijuttatása is megoldható.
A cég külön hangsúlyt fektetett a mezőgazdasági – traktor, implement és egyéb kisebb-nagyobb –gépek, berendezések abroncsainak forgalmazására.
A helyspecifikus gazdálkodás első lépése, hogy rendszerezett adatok álljanak rendelkezésre tábláinkról.
A nagy igénybevétel ellenére az aktív szerszámokkal ellátott talajművelő eszközöket csak hosszú idő eltelte után cserélik új gépekre.
Új termékkörrel, a rendrakókkal bővült a szálastakarmány betakarításra specializálódott McHale cég termékkínálata.
Az orosz mezőgazdasági gépgyártók jelenleg sokat profi tálnak a gyenge rubelből és az ágazat fokozott állami támogatásából.
A piaci körképben ezúttal a hígtrágyatartályokkal foglalkozunk részletesen. Ezek nem „konfekciótermékek”, hanem szinte minden ügyfél számára méretre szabottak.
A világrekorder Väderstad Tempo vetőgépekhez rendelhető aprómagvető-készlet lényegesen javítja a munka minőségét cukorrépa és repce vetésekor.
A Massey Ferguson globális sorozata a 2018-as termelési évben tovább bővül.
A helyspecifikus gazdálkodás gyakorlatában a talajtulajdonságok változatosságából adódóan különböző termőképességű zónákat különíthetünk el egy táblán belül.
Az új megjelenéssel és új technikával az Ursus főleg az ázsiai konkurenciával, de a hagyományos gyártók alacsony kategóriás típusaival is versenybe akar szállni.
A hét mezőgazdasági kerekes rakodógép jól illik a Claas jelenlegi termékprogramjába, igény szerint kérhető Telematics rendszerrel.
A John Deere tág határok között kínálja a 6-os számot viselő középkategóriás erőgépeit, amely sorozatba egyaránt beletartozik a MidSpec 6M és a darabszámot tekintve favorit 6R.
Az Ålö AB egyike a világ vezető mezőgazdasági gépészeti beszállítóinak.